Boek nu online

Welkom,

Ik ben Danielle van Oldenrijk, oprichtster en eigenaresse van Pure Saron.

Graag help ik jou te ontsnappen aan het stadsleven om te genieten van de oneindige mogelijkheden van natuurlijke en duurzame huidverbetering

MIJN HART VOLGEN

Natuurlijke schoonheid en gezondheid zijn altijd mijn passie geweest. In eerste instantie maakte ik hier niet mijn werk van. Na het behalen van mijn master Economie deed ik wat er van mij verwacht werd. Ik werkte in het bedrijfsleven, trouwde en kreeg twee kinderen. Als moeder van 2 jonge kinderen raakte ik overbelast met alle gevolgen van dien. Dit had impact op het hele gezin.

Nadat ik deze crisis had overwonnen kreeg ik dan ook de sterke wens andere vrouwen te empoweren en datgene te geven wat ik zelf zo had gemist: een plek waar je in korte tijd ontspant, energie opdoet en tegelijk aan een mooi stralend uiterlijk werkt. Eindelijk durfde ik het roer drastisch om te gooien en mijn hart te volgen. De carrière switch begon met een gedegen opleiding tot pedicure en schoonheidsspecialiste. Hierna volgden nog vele andere vervolg opleidingen en cursussen. Twee jaar na mijn carrière switch verhuisde ik met mijn man en twee kinderen naar Oxford, Engeland. Hier werkte ik vanuit huis en volgde ook beauty trainingen.

In 2018 kwamen we in Rotterdam wonen en in juli 2020 ging mijn droom in vervulling en kreeg ik een pand op het Noordereiland, hartje Rotterdam. Pure Saron was geboren. Mijn eigen salon waar ik ernaar streef om vrouwen zich op hun best te laten voelen.

ERKEND TOUCH THERAPEUTE:

Als erkend Touch therapeute behaal ik prachtige resultaten met behulp van dit concept. Ik ben in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in spieren en bindweefsel bij je op te sporen. Tijdens een Touch treatment maak ik deze met dieptemassages en verschillende bindweefselbehandeltechnieken bij je los. Hierdoor ontspannen je spieren en bindweefsel zich en raken je weefsels sterk doorbloed. Dit maakt een huidbehandeling of massagebehandeling veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling. De Touch treatments koppelen diepe ontspanning en resultaat aan elkaar. Je hoeft niet langer te kiezen tussen ontspanning en verbetering van de huid of spierconditie.

Ik blijf mezelf ontwikkelen en ben up to date met de beautybranche.

ÉMINENCE ORGANIC SKINCARE

Om duurzame resultaten en oplossingen te bieden op het gebied van huidverbetering, gebruik ik de kracht van de natuur. Éminence organics is mijn partner in volledige biologische/ bio-dynamische cosmetica. Het eerste 100% organic en duurzame merk dat resultaten vergelijkbaar met merken met chemische productieprocessen en ingrediënten realiseert!

ALLEEN VOOR DAMES

Persoonlijke aandacht, professionaliteit, rust en privacy komen op de eerste plaats. Behandelingen gaan alleen op afspraak. Excuses heren, Pure Saron ontvangt uitsluitend vrouwelijke gasten.

Een warm welkom,

Danielle

Chat openen