Boek nu online

Duurzame huidverbetering en ontspanning

Bij Pure Saron staat persoonlijke aandacht voor jou en jouw huid centraal. Mijn expertise is natuurlijke huidverbetering met Touch Treatments die geest en lichaam laten ontspannen. Per huidtype en conditie kijken we naar de middelen die we het beste kunnen inzetten. Iedere behandeling is op maat. Samen werken we aan huidverbetering en verjonging vanuit gezondheid. Een gezond lichaam resulteert in een mooie stralende huid. Het is mijn missie om jou hiermee te empoweren en je te laten stralen zodat je weer krachtig je dagelijks leven tegemoet kunt gaan.

BIOLOGISCHE HUIDVERBETERING
Signature Facial:
Prijs: €139 – 90 minuten
Prijs: €182 – 120 minuten

Geeft u de voorkeur aan 100% organische huidverbetering? Alle huidaandoeningen en symptomen van veroudering kunnen met het gewenste resultaat behandeld worden.

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept OrganicTouch. Door de puurheid, maar ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie.

Terwijl massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de werkstoffen diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving van welzijn. 

Elke behandeling is weer anders, afhankelijk van de conditie van de huid en je persoonlijke wensen. Bij Pure Saron reserveer je dan ook geen standaard huidbehandeling, maar alleen de tijdsduur. We beginnen de behandeling indien gewenst met een doeltreffende, diep ontspannende rugmassage. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen, zoals een dieptereiniging en masker, in elke behandeling worden meegenomen en dat ik mijn expertise zo optimaal mogelijk voor je inzet. 

 
 
 
Body Therapy Retreat:
Prijs: €159
Duur: 90 MINUTEN
 

Beauty treats:

uitsluitend op aanvulling op de andere behandelingen

– Wenkbrauwen shapen €25

– Wenkbrauwen shapen en verven €31

Chat openen