Openingstijden
& contact

Maandag 10:30 – 20:30

Dinsdag en woensdag gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00

Vrijdag 10:00 – 14:30

Zondag 9:30 – 12:00

Van der Takstraat 92, 3071 JZ Rotterdam

Follow Us
Image Alt
Investeer in je huid en gezondheid

Behandelingen

Biologische huidverbetering

ORGANIC TOUCH FACIAL: 60, 75, 90 MINUTEN

Om de beste resultaten in huidverbetering te bereiken werk ik volgens een uniek en bewezen concept: de Touch Treatments.

Elke behandeling is weer anders, afhankelijk van de conditie van de huid en je persoonlijke wensen. Bij Pure Saron reserveer je dan ook geen standaard huidbehandeling, maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen, zoals een dieptereiniging en masker, in elke behandeling worden meegenomen en dat ik mijn expertise zo optimaal mogelijk voor je inzet.

Kenmerkend voor de Touch treatments is dat de behandelingen niet worden
aangeleerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit
doelen: je huidconditie duurzaam verbeteren, huidproblemen als rosacea, chronische roodheid/gevoeligheid, vroegtijdige veroudering, acne of hyperpigmentatie zichtbaar te verminderen of volledig op te heffen.

Dutch Beauty Award 2020

Wist je dat onze Éminence Organic Touch Treatment is verkozen tot beste behandeling van 2020 en is bekroond met de Dutch Beauty Award?

Het juryrapport luidde:
 “De beste gezichts-, nek-en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel, en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij.” De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence Organic Touch Treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.

aangeleerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit
doelen: je huidconditie duurzaam verbeteren, huidproblemen als rosacea, chronische roodheid/gevoeligheid, vroegtijdige veroudering, acne of hyperpigmentatie zichtbaar te verminderen of volledig op te heffen.

Bindweefselmassage

De signature bindweefselbehandeling duurt 40 min en start, na de intake, met een reiniging. Vervolgens wordt het hele gelaat en decolleté behandeld volgens de speciaal ontwikkelde en bewezen BindweefselTouch technieken, waarbij rekening gehouden wordt met de persoonlijke huidconditie en wensen.

Na afloop wordt de huid verzorgd met een dag- of nachtverzorging en kan je meteen weer stralend aan het werk of door naar een afspraak.

Deze Bindweefselmassage kan goed worden ingezet bij:
– zichtbare tekenen van veroudering (rimpels en verslapping)
– ophopingen van vocht
– voor of na het ondergaan van een (cosmetische) operatie
– littekens

Bindweefsel facial

REINIGING + BINDWEEFSELMASSAGE + DAG / NACHT VERZORGING

Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen . Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.

Pure Saron adviseert een kuur van vijf behandelingen te boeken voor het ultieme resultaat. De vijfde behandeling wordt uitgebreid met Organic Touch technieken en bestaat dan uit reiniging, bindweefselmassage, masker en dag / nachtverzorging.

1 x 40 minuten bindweefselmassage €60,-

Kuur 4 x 40 minuten en 1 x 60 minuten €285,-

Boosters

Extra aandacht voor de oogzone, lippen of kaak/hals waarbij een unieke combinatie van Guasha, DeeptissueTouch, Sculpting Face Lifting Therapy en bindweefselmassage wordt toegepast, speciaal gericht op de geselecteerde zone.

Speciaal voor de dagen waarop je teveel stress of disbalans in het dagelijks leven ervaart, wat onmiddellijk zichtbaar wordt in het gezicht. Een acute fronsrimpel, diepere neus-lipplooi, donkere wallen. Tijdelijk, lokaal of ‘gewoon’ een eerste teken van veroudering. Daarom ontwikkelde Pure Saron de Bindweefsel Boosters.

Booster behandelingen

ALLEEN TE BOEKEN I.C.M. ANDERE BEHANDELING

Door één van de drie beschikbare Boosters toe te voegen aan een behandeling kan ik extra aandacht geven aan de huidzone in kwestie. Een effectieve quick fix van 15 minuten waarmee rimpeltjes rondom de lippen, wallen of slappere kaaklijn verzachten, vervagen en verstrakken.

Lippen en wangen €24

Ogen en voorhoofd €24

Hals Kaaklijn €24