Duurzame huidverbetering en ontspanning

Bij Pure Saron staat persoonlijke aandacht voor jou en jouw huid centraal. Mijn expertise is natuurlijke huidverbetering met Touch Treatments die geest en lichaam laten ontspannen. Per huidtype en conditie kijken we naar de middelen die we het beste kunnen inzetten. Iedere behandeling is op maat. Samen werken we aan huidverbetering en verjonging vanuit gezondheid. Een gezond lichaam resulteert in een mooie stralende huid. Het is mijn missie om jou hiermee te empoweren en je te laten stralen zodat je weer krachtig je dagelijks leven tegemoet kunt gaan.

BIOLOGISCHE HUIDVERBETERING
Signature Facial:
Prijs: €90, €108, €126
Duur: 60, 75, 90 MINUTEN

Geeft u de voorkeur aan 100% organische huidverbetering? Alle huidaandoeningen en symptomen van veroudering kunnen met het gewenste resultaat behandeld worden.

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept OrganicTouch. Door de puurheid, maar ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie.

Terwijl massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de werkstoffen diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving van welzijn. 

Elke behandeling is weer anders, afhankelijk van de conditie van de huid en je persoonlijke wensen. Bij Pure Saron reserveer je dan ook geen standaard huidbehandeling, maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen, zoals een dieptereiniging en masker, in elke behandeling worden meegenomen en dat ik mijn expertise zo optimaal mogelijk voor je inzet.

Bindweefsel Facial
€108 – 75 minuten

reiniging, serum/peeling op maat, bindweefselmassage, masker en dag / nachtverzorging.

Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen,  verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.

Resultaten van de bindweefselmassage voor het gezicht:

  • Verhoogde opname producten
  • Optimale doorbloeding
  • Verzachten van de fijne lijntjes
  • Stimulering collageen productie
  • Liftend Effect
  • Detoxen van de huid, afvoeren van afvalstoffen
  • Vermindering van vocht ophoping
  • Betere opname voor de behandeling van botox of filler.

Pure Saron adviseert een kuur van vijf behandelingen in vijf weken te boeken voor het ultieme resultaat. 

C.I.T. (Nano- needling) gezicht €130 – 75 minuten
C.I.T.: gezicht en nek: €154 – 90 minuten

De Collageen Inductie Therapie (Nano Needling) Is een behandeling voor collageenvernieuwing. Deze huidverbeterende en well Aging behandeling wordt uitgevoerd met EmerginC cosmeceutical skincare producten en is afgestemd op de behoefte van jouw huid. Nano-naalden stimuleren de collageengroei door nano kanalen in de huid te creëren, waardoor de actieve werkstoffen in de serums tijdens de behandeling beter kunnen worden opgenomen. Nano-needling is een alternatief voor Micro-needling. Zonder uitvaltijd, zonder gebruik van zuren, zonder ontsteking of epidermaal trauma. Het is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige. Deze behandeling omvat reiniging, exfoliatie, nano-infusie en een luxe peel-off masker. Het resultaat is een verjongde en herstelde huid met een betere textuur. Het wordt aanbevolen om deze behandeling te nemen na een of meerdere de Signature Facials, voor het beste resultaat. Het wordt afgeraden om het te gebruiken als u een inflammatoire huidaandoening heeft zoals -actieve- rosacea of acne.

Geeft de huid een boost. Tijdens de behandeling krijg je een heerlijke en effectieve schouder, nek en hoofd massage. Hierdoor kan het bloed, lymfe en energie nog beter stromen en komt de C.I.T. treatment optimaal tot zijn recht.

ABSOLUUT een sensatie om mee te maken met prachtige resultaten..

Beauty treats:

uitsluitend op aanvulling op de andere behandelingen

– Wenkbrauwen shapen €25

– Wenkbrauwen shapen en verven €31