Duurzame huidverbetering en ontspanning

Bij Pure Saron staat persoonlijke aandacht voor jou en jouw huid centraal. Mijn expertise is natuurlijke huidverbetering met Touch Treatments die geest en lichaam laten ontspannen. Per huidtype en conditie kijken we naar de middelen die we het beste kunnen inzetten. Iedere behandeling is op maat. Samen werken we aan huidverbetering en verjonging vanuit gezondheid. Een gezond lichaam resulteert in een mooie stralende huid. Het is mijn missie om jou hiermee te empoweren en je te laten stralen zodat je weer krachtig je dagelijks leven tegemoet kunt gaan.

Organic Touch

BIOLOGISCHE HUIDVERBETERING
ORGANIC TOUCH FACIAL: 60, 75, 90 MINUTEN

Om de beste resultaten in huidverbetering te bereiken werk ik volgens een uniek en bewezen concept: de Touch Treatments.

Elke behandeling is weer anders, afhankelijk van de conditie van de huid en je persoonlijke wensen. Bij Pure Saron reserveer je dan ook geen standaard huidbehandeling, maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen, zoals een dieptereiniging en masker, in elke behandeling worden meegenomen en dat ik mijn expertise zo optimaal mogelijk voor je inzet.

 

DUTCH BEAUTY AWARD 2020

Wist je dat onze Éminence Organic Touch Treatment is verkozen tot beste behandeling van 2020 en is bekroond met de Dutch Beauty Award?

Het juryrapport luidde:

 “De beste gezichts-, nek-en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel, en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij.” De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence Organic Touch Treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.

  

Green Sea Peel

100% NATUURLIJKE PEELING – ZONDER CHEMISCHE MIDDELEN EN/OF ZUREN.

De Green Sea Peel is een 100% natuurlijk product dat is samengesteld uit Spicula’s en algen afkomstig uit de zee.  Algen zitten boordevol antioxidanten en peptiden waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd. Ook gaan de spicula’s infecties van de huid tegen. Hierdoor is deze peeling inzetbaar voor zowel het aanpakken van huidveroudering, hyperpigmentatie als acné.  

1 behandeling €95 | Kuur van 3 behandelingen €265

 

CO2 Carboxy Therapy

Geef je huid meer energie met Carboxy Therapie

Co2 Carboxy therapie is mega populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren.

De werkende stof dringt diep in de huid door tot in de spierlaag waardoor de spieren in het gezicht zich gaan versterken, alle bloedvaten worden geactiveerd waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer. Oog wallen verminderen, gezichtspieren verstevigen, Rosacea en vasculaire veranderingen nemen ook af.

ABSOLUUT een sensatie om mee te maken met prachtige resultaten.

De CO2 Carboxy behandeling wordt ingezet voor:
  • Liften van gelaat & hals (anti-aging)
  • Verminderen donkere kringen rondom ogen
  • Verminderen fijne lijntjes en rimpels
  • Verkleinen van porien en grove huidstructuur
  • Slinken van vetwallen onder de ogen
  • Bleken van pigmentvlekken
  • Vervagen van Littekens

 

1 behandeling €95 | Kuur van 3 behandelingen €265

Co2 Carboxy Therapy BOOST: Carboxy Therapy + bindweefselmassage en liftend masker €130

Co2 Carboxy Therapy BOOST +: Carboxy therapy + Touch rugmassage + bindweefselmassage en liftend masker €155

Bindweefsel massage

BINDWEEFSEL FACIAL
reiniging, serum/peeling op maat, bindweefselmassage, masker en dag / nachtverzorging.

Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen . Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.

Pure Saron adviseert een kuur van vijf behandelingen te boeken voor het ultieme resultaat. 

1 x 75 minuten bindweefsel Touch facial €108

Touch ups: binnen 2 weken na de bindweefselfacial of Organic Touch  40 minuten €65

Kuur 4 x 40 minuten Touch up en 1 x 75  minuten Bindweefselfacial €325,-

 

traject

Pure Saron biedt tevens de mogelijkheid een traject op maat in te gaan om de huidconditie op het gewenste niveau te krijgen. 

Combinaties

Als aanvulling op de andere behandelingen zijn er de volgende Beauty treats:

– Wenkbrauwen shapen €25

– Wenkbrauwen shapen en verven €31