Duurzame huidverbetering en ontspanning

Bij Pure Saron staat persoonlijke aandacht voor jou en jouw huid centraal. Mijn expertise is natuurlijke huidverbetering met Touch Treatments die geest en lichaam laten ontspannen. Per huidtype en conditie kijken we naar de middelen die we het beste kunnen inzetten. Iedere behandeling is op maat. Samen werken we aan huidverbetering en verjonging vanuit gezondheid. Een gezond lichaam resulteert in een mooie stralende huid. Het is mijn missie om jou hiermee te empoweren en je te laten stralen zodat je weer krachtig je dagelijks leven tegemoet kunt gaan.

BIOLOGISCHE HUIDVERBETERING
Signature Facial:
Prijs: €90, €108, €126
Duur: 60, 75, 90 MINUTEN

Geeft u de voorkeur aan 100% organische huidverbetering? Alle huidaandoeningen en symptomen van veroudering kunnen met het gewenste resultaat behandeld worden.

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept OrganicTouch. Door de puurheid, maar ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie.

Terwijl massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de werkstoffen diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving van welzijn. 

Elke behandeling is weer anders, afhankelijk van de conditie van de huid en je persoonlijke wensen. Bij Pure Saron reserveer je dan ook geen standaard huidbehandeling, maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen, zoals een dieptereiniging en masker, in elke behandeling worden meegenomen en dat ik mijn expertise zo optimaal mogelijk voor je inzet.

Bindweefsel Facial
€108 – 75 minuten

reiniging, serum/peeling op maat, bindweefselmassage, masker en dag / nachtverzorging.

Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen,  verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.

Resultaten van de bindweefselmassage voor het gezicht:

 • Verhoogde opname producten
 • Optimale doorbloeding
 • Verzachten van de fijne lijntjes
 • Stimulering collageen productie
 • Liftend Effect
 • Detoxen van de huid, afvoeren van afvalstoffen
 • Vermindering van vocht ophoping
 • Betere opname voor de behandeling van botox of filler.

Pure Saron adviseert een kuur van vijf behandelingen te boeken voor het ultieme resultaat.

1 x 75 minuten bindweefsel Touch facial €108

Touch ups: binnen 2 weken na de bindweefselfacial of Organic Touch  40 minuten €70

Kuur 4 x 40 minuten Touch up en 1 x 75  minuten Bindweefselfacial €325,-

Signature Green Sea Peel
100% NATUURLIJKE PEELING – ZONDER CHEMISCHE MIDDELEN EN/OF ZUREN.
Prijs: €95 – 55 minuten

De Green Sea Peel is een 100% natuurlijk product dat is samengesteld uit Spicula’s en algen afkomstig uit de zee.  Algen zitten boordevol antioxidanten en peptiden waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd. Ook gaan de spicula’s infecties van de huid tegen. Hierdoor is deze peeling inzetbaar voor zowel het aanpakken van huidveroudering, hyperpigmentatie als acné.  

Deze behandeling doet een beroep op het zelfhelend vermogen van het lichaam. Om ervoor te zorgen dat de huid tijdens het herstel voldoende zuurstof en de noodzakelijke voedingsstoffen ter beschikking heeft wordt de peeling gecombineerd met de schouder, nek en hoofd Touch massage. Hierdoor kan het bloed, lymfe en energie beter stromen en komt de Peeling optimaal tot zijn recht.

Signature Co2 Carboxy Therapy
Prijs: €95 – 55 minuten

Een oppeper voor iedere huid. Tijdens de behandeling krijg je een heerlijke en effectieve schouder, nek en hoofd massage. Hierdoor kan het bloed, lymfe en energie nog beter stromen en komt de Co2 Carboxy treatment optimaal tot zijn recht.

ABSOLUUT een sensatie om mee te maken met prachtige resultaten.

De CO2 Carboxy behandeling wordt ingezet voor:

 • Liften van gelaat & hals (anti-aging)

 • Verminderen donkere kringen rondom ogen

 • Verminderen fijne lijntjes en rimpels

 • Verkleinen van porien en grove huidstructuur

 • Slinken van vetwallen onder de ogen

 • Bleken van pigmentvlekken

 • Vervagen van Littekens en Striae.

In een kuurverband is het resultaat groter en van langere duur.
Afhankelijk van de beoogde resultaten zijn ongeveer tussen de 4 tot 8 behandelingen nodig. De behandeling kan per 1 of 2 weken plaatsvinden. Het effect van Carboxy-Therapie werkt cumulatief. Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. Voor Carboxy-Therapie is geen hersteltijd nodig.

De verbetering hangt uiteraard niet alleen af van het effect zelf, maar ook van de levensstijl en verdere nazorg.

Co2 Carboxy Therapy BOOST:
Prijs: €130 – 75 minuten

Geef de Carboxy Therapy een boost door deze te combineren met een  bindweefselmassage en een liftend masker.

Co2 Carboxy Therapy BOOST +
Prijs: €150 – 90 minuten

Geef de Co2 Carboxy therapy de maximale boost door voorafgaand te genieten van een Touch rugmassage. Dit zorgt ervoor dat de energie nog , diepe ontspanning en nog meer detox. Vervolgens krijgt je gezicht een bindweefselmassage, de Carboxy Therapy en een liftend masker.

 

 Beauty treats:

uitsluitend op aanvulling op de andere behandelingen

– Wenkbrauwen shapen €25

– Wenkbrauwen shapen en verven €31