working hours
& contact

Mon – Wed 10:00 – 21:00
Thur & Fri 12:00 – 20:00
Weekend 12:00 – 21:00

Follow Us
Image Alt
Investeer in je huid en gezondheid

Behandelingen

GEZICHT

ORGANIC TOUCH FACIAL: 60, 75, 90 MINUTEN

Om de beste resultaten in huidverbetering te bereiken werk ik volgens een uniek en bewezen concept: de Touch Treatments.

Elke behandeling is weer anders, afhankelijk van de conditie van de huid en je persoonlijke wensen. Bij Pure Saron reserveer je dan ook geen standaard huidbehandeling, maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen, zoals een dieptereiniging en masker, in elke behandeling worden meegenomen en dat ik mijn expertise zo optimaal mogelijk voor je inzet.

Kenmerkend voor de Touch treatments is dat de behandelingen niet worden
aangeleerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit
doelen: je huidconditie duurzaam verbeteren, huidproblemen als rosacea, chronische roodheid/gevoeligheid, vroegtijdige veroudering, acne of hyperpigmentatie zichtbaar te verminderen of volledig op te heffen.

Wist je dat onze Éminence Organic Touch Treatment is verkozen tot beste behandeling van 2020 en is bekroond met de Dutch Beauty Award?

Het juryrapport luidde:
 “De beste gezichts-, nek-en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel, en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij.” De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence Organic Touch Treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.
Pure Saron Signature Treatments

Body polish

Just relax en geniet van de expert deeptissue- en bindweefselmassages

a
Health

Detox

Detox Body Spa Treatment, Detox Facial Treatment en de 10 daagse vegan Detox kuur