Boek nu online

Wat ik voor je kan doen

De effecten van stress en de elementen op je huid wissen met therapeutische behandelingen die afgestemd zijn op je individuele behoeften. Ervaar resultaat en ontspanning in één behandeling. Mijn expertise is de combinatie van natuurlijke kracht en moderne wetenschap. De producten en technieken zijn gebaseerd op de kracht van alternatieve geneeskundige behandeltechnieken, terwijl ze worden ondersteund door de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap.  Laat me je meenemen op een reis waarin traditie en innovatie samenkomen, en ervaar de buitengewone resultaten die voortkomen uit deze harmonieuze combinatie. Boek vandaag nog je behandeling en ontdek de kracht van natuur en wetenschap!

 

 

DUURZAME BIOLOGISCHE HUIDVERBETERING
Signature OrganicTouch Facial:
Prijs: €139 – 90 minuten
Prijs: €182 – 120 minuten

Geef je de voorkeur aan 100% organische huidverbetering? Alle huidaandoeningen en symptomen van veroudering kunnen met het gewenste resultaat behandeld worden.

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept OrganicTouch. Door de puurheid, maar ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie.

Terwijl massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de natuurlijke werkstoffen diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving van welzijn. 

Elke behandeling is weer anders, afhankelijk van de conditie van de huid en je persoonlijke wensen. Bij Pure Saron reserveer je dan ook geen standaard huidbehandeling, maar alleen de tijdsduur. We beginnen de behandeling indien gewenst met een doeltreffende, diep ontspannende rugmassage. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen, zoals een dieptereiniging, peeling en masker, in elke behandeling worden meegenomen en dat ik mijn expertise zo optimaal mogelijk voor je inzet. 

Ad on: Apple Stem Cell Peel-Off Mask – €40:  een 100% natuurlijk, geavanceerd peel-off masker met appel stam cellen: verjongt, licht op, hydrateert, verstevigt en voedt de huid onmiddellijk terwijl het de verschijning van fijne lijntjes en rimpels minimaliseert. De stamcellen van de appel Malus Domesticus helpen DNA zichzelf te herstellen. Daarbij wordt de huid gevoed met cactus extract, maritieme extracten, acerola en meer! Hyaluronzuur brengt het vochtgehalte op peil. 

 
 
BOOSTER TRAJECTEN: 
deze zijn alleen telefonisch of in de salon te boeken en worden alleen aangeboden bij thuisgebruik van de Eminence Organics producten
 
 
 Traject Gold : 4 x 90 minuten + 2 x 60 minuten Signature Facial: strikt persoonlijk – binnen 8 weken  6 treatments : voor €736 i.p.v. €776
 
Traject Platinum :  6 x 90 minuten Signature Facial: strikt persoonlijk – binnen 8 weken  6 treatments : voor €774 i.p.v. €834
 
 
 
 
BINDWEEFSEL MASSAGE
 
Signature Bindweefsel en Fascia lift
Prijs: €122,50 – 75 minuten
 
 

Deze bindweefselmassages zijn op maat en daardoor bijzonder effectief en niet of minder pijnlijk dan de standaard bindweefselmasse technieken. De nieuwste geavanceerde myofasciale verschuivingstechnieken brengen het bindweefsel (fascia) van het gezicht naar de juiste anatomische positie. Tevens stimuleert deze innovatieve techniek de superficial fascia waardoor de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur wordt bevordert. Dit resulteert in meer vulling en souplesse in de huid, met direct een verhelderend en liftend effect.

Verklevingen en blokkades in het bindweefsel worden opgeheven waardoor een sterke doorbloeding optreedt, de huid aangezet wordt om de aanmaak en kwaliteit van het hyaluronzuur, collageen en
de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende
verbetering van structuur en soeplesse van de huid.

Advies bij:
– zichtbare tekenen van veroudering (rimpels en verslapping)
– ophopingen van vocht
– voor of na het ondergaan van een (cosmetische) operatie
– littekens 

Beste resultaat bij een kuur van 4 keer wekelijks en daarna maandelijks

Advies is 4 x  wekelijks en daarna 1 per kwartaal

  Beauty treats: 

uitsluitend op aanvulling op de andere behandelingen

– Wenkbrauwen shapen €25

– Wenkbrauwen shapen en verven €31

Chat openen