VOLUME WIMPEREXTENSIONS

Wanneer je wimperextensions draagt, worden ze een verlengstuk van jezelf - je schoonheid, je persoonlijkheid en je gezicht voor de wereld. Het is mijn passie ervoor te zorgen dat je de perfecte look voor je wimpers krijgt en dat je deze jaar in jaar uit zou kunnen dragen zonder dat je natuurlijke wimpers beschadigen. Of je nu op zoek bent naar elegant en subtiel of stoer en verbluffend, ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van de exacte look en feel die je wilt. Rekening houdend met je wensen, gezichtsvorm, oogvorm, stijl en natuurlijke wimpers wordt een unieke op maat gemaakte wimperextensions set gecreëerd.  De natuurlijke wimpers worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens individueel geïsoleerd, zodat een verlenging kan worden aangebracht. Deze plaatsingstechniek zorgt ervoor dat de groei van de natuurlijke wimpers niet geremd word en daardoor wimpers gezond en onbeschadigd blijven.

Houd er rekening mee dat de resultaten altijd verschillen van klant tot klant. De plaatsing van wimperextensions vereist een  “platform” van natuurlijke wimpers om op te werken. Het is belangrijk om realistisch te zijn over het resultaat. Echter dankzij gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste producten is het mogelijk om zelfs ogen met de schaarste wimpers te voorzien van verbazingwekkende set wimperextensions.

Volume wimperextensions

In de salon worden alleen high end “Volume wimperextensions” geplaatst. Dit is een bijzonder specialisme waarbij met de hand waaiertjes worden gemaakt om zo een voller effect te krijgen. Het is de allernieuwste, mooiste en beste techniek op het gebied van wimperextensions.  Deze volume wimperextensions zijn nagenoeg gewichtloos, super zacht en geven hierdoor een geweldig draagcomfort én natuurlijk vooral een egale en desgewenst hele volle look.

Wimper herstel

Veel dames realiseren zich niet hoe kwetsbaar de natuurlijke wimpers zijn en dat het niet vanzelfsprekend is dat als de wimpers eenmaal beschadigd zijn ze weer volledig herstellen. Zelfs het dagelijks verwijderen van mascara kan de wimpers beschadigen. Zijn jouw wimpers door een verkeerde behandeling beschadigd dan zou een "Lash Rehab" kunnen helpen ze weer te laten herstellen. De juiste lichte set volume wimperextensions en de juiste aftercare kunnen je natuurlijk de boost en rust geven die ze nodig hebben om te herstellen.

Onderhoud

De groeicyclus van de natuurlijke wimpers is over het algemeen 6-8 weken dus in principe kunnen de extensions wekenlang blijven zitten. Echter de natuurlijke wimpers groeien en men verliest gemiddeld 3 tot 5 wimpers per dag. Om deze reden is het aanbevolen de wimperextensions om de 2-3 weken op te laten vullen om een zo een mooi en vol resultaat te behouden.  Een wimperstyliste heeft een gemiddelde waarop klanten terugkomen voor een opvulbehandeling. Maar er zijn altijd uitzonderingen. Er zijn heel veel verschillende oorzaken waardoor je wimperextensions sneller uit kunnen vallen zoals: Verandering in dieet, medicijnen,stress, hormonen, tranen…dit kan echt veel verschil maken met de houdbaarheid van je extensions! Bespreek dit dan ook in de salon.

Aftercare

Aftercare is bij volume wimperextensions van essentieel belang voor het onderhoud en de gezondheid van je ogen en natuurlijke wimpers. Zo mag je niet op ze slapen. De wimperextensions moeten 2 a 3 keer per week gewassen worden met een speciale foam. Je mag niet in je ogen wrijven of aan je wimpers pulken. Er mag geen olie op komen, geen eyeliner, geen mascara. Is dit allemaal te veel gedoe voor jou, begin dan niet aan wimperextensions. Misschien is de lashlift dan een betere optie. Hier is de aftercare minimaal.

Aan de uitgroei kan ik aflezen hoe je met je wimpers omgaat. Als bijvoorbeeld je extensions voornamelijk aan 1 kant (en dan met name de buitenkant) eraf zijn komt dit hoogstwaarschijnlijk door het slapen..en als er kleine restjes lijm op je natuurlijke wimper achterblijven zonder extension dan komt dat door wrijven of aan je wimpers trekken.
Binnen 1 week geef ik garantie op de door mij gezette wimperextensions, daarna betaal je de prijs van de nabehandeling. Er wordt geen geld terug gegeven. de wimperextensions set wordt aangevuld.

Graag ontvang ik je met grondig gereinigde ogen.

Het schoonmaken van de ogen zit niet in de prijzen inbegrepen. Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van mascara. Dit is van essentieel belang voor een goede hechting van de extensions aan de wimpers. Het reinigen van de ogen kan makkelijk een half uur kosten. Daarom ben ik genoodzaakt om je te vragen met schone ogen naar de salon te komen.

Wanneer je van een andere salon komt waar je niet tevreden bent, help ik je graag verder.  Echter vul ik geen wimperextensions van andere salons op.

WE DO NOT INFILL OTHER SALONS EYELASH EXTENSIONS

Wil je 's ochtens opstaan met een schitterende oogopslag maak dan nu een afspraak!

 

Boek nu online

Wat klanten zeggen

Annette O.:

"Wegens tevredenheid na lastlift ben ik later terug gegaan voor wimperextensions. Mijn wimpers waren door de wimperkrultang helemaal toegetakeld en ik had nauwelijks wimpers meer over. Danielle heeft de extensions zo gezet, dat mijn eigen haartjes niet beschadigen. Resultaat: na bijna twee maanden wimperextensions zijn mijn eigen haartjes ondertussen teruggegooid. Ik heb nu meer wimpers dan voorheen 🙂
Ik ben zo tevreden, Danielle is echt een professional en zet de wimpers zo goed dat ze niet irriteren. Voorheen liet ik ze ergens zetten waar mijn wimpers al na één week door de war zaten en kreeg ik 'haarpijn' aan mijn haarzakjes en zakten de haartjes uit omdat ze te zwaar waren voor mijn eigen wimpers. Nu allemaal geen last van 🙂 heel tevreden en de prijs is het 100% waard!

Lashlift:
Vriendelijk ontvangst en heel tevreden over de behandeling Lash Lift. Danielle is kundig en geeft eerlijk advies. Aanrader."

 

Naomi:

"Altijd weer super blij met mijn wimper extensions! Ze is enorm kundig in haar vak en professioneel, past haar behandeling aan per persoon en werkt super hygiënisch."

 

/