Pure Saron Treatments

Elke behandeling is weer anders, afhankelijk van de conditie van huid en je persoonlijke wensen. Bij Pure Saron reserveer je dan ook geen standaard huidbehandeling, maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen, zoals een dieptereiniging en masker, in elke behandeling worden meegenomen en dat wij onze expertise zo optimaal mogelijk voor je inzetten.

Deep Tissue Touch

Deze huidbehandeling met rustige en diepgaande weefselmassage van het gelaat en decolleté maakt de spieren los. Verhardingen en blokkades in het spierweefsel worden opgeheven waardoor het vloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan vervullen.

De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en daarmee samenhangende verbetering van de souplesse, huidstructuren en teint.

Wij adviseren de Deep tissueTouch bij:
– zichtbare roodheden
– craquelé-achtige huidstructuur
– verouderingssymptomen
– gevoelig zijn van de huid
– trekkerig aanvoelen van de huid
– onzuiverheden

In deze huidbehandeling wordt doorgaans gebruik gemaakt van reinigingen, dieptereinigingen en masker van het merk Éminence Organic Skin Care.

Organic Touch

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept OrganicTouch. Door de puurheid, maar ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de werkstoffen diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving van welzijn.

Huiverbtering anno nu!

Wij adviseren de OrganicTouch wanneer u een voorkeur heeft voor 100% organische huidverbetering. Alle huidaandoeningen en symptomen van veroudering kunnen met het gewenste resultaat behandeld worden.

Peel Touch

Tijdens de huidbehandeling PeelTouch wordt de huid van het gelaat en decolleté heel lich beschadigd met organische zuren (AHA’S, BHA’S en PHA’s), waardoor deze geactiveerd wordt zichzelf te herstellen in een gezondere conditie als voor de peeling.

De elasticiteit verbetert en de huid is beter in staat de vochtreserve vast te houden. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verfijning van de huidstructuur, vermindering van rimpels en egale kleur.

Om ervoor te zorgen dat de huid tijdens het herstel voldoende zuurstof en de noodzakkelijke voedingsstoffen ter beschikking heeft wordt de peeling gecombineerd met diepe weefselmassage.

In deze behandeling wordt doorgaans gebruik gemaakt van de producten van het merk Éminence Organic Skin Care.

Bindweefsel Touch

De BindweefselTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag van het gelaat en decolleté, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt.

Deze huidbehandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel. De manuele bindweefsel,-cuppingtechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinen. De bloedvaten worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor de huid aangezet wordt om de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van structuur en soeplesse van de huid.

Cupping is een vacuumtechniek om diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden aangebracht op strategische plaatsen en over het gelaat en decolleté bewogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief bij het voorkomen en verminderen van rimpels en littekens.

Wij advisren de BindweefselTouch bij:
– zichtbare tekenen van veroudering (rimpels en verslapping)
– ophopingen van vocht
– voor of na het ondergaan van een (cosmetische) operatie
– littekens

In deze huidbehandeling wordt doorgaans gebruik gemaakt van reinigingen, dieptereinigingen en maskers van het merk Éminence.