Huidverbetering

Pure Saron gelooft in  de synergie van unieke huid verbeterende massages en groene topproducten, cosmeceuticals. Deze cosmeceuticals werken in de huid en dringen diep door. Cosmetica werkt slechts op de huid. Alle behandelingen worden aangepast aan jouw huidtype en aan de behoeften van je huid. Er wordt gewerkt met het Nederlandse topmerk IK SKIN PERFECTION: het groene innovatieve huidverbeterende cosmeceutical merk met alleen 100% klinisch bewezen ingrediënten.  De producten bevatten 0% huidonvriendelijke stoffen en 100% actieve groene ingrediënten. De producten/behandelingen zijn dan ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.

Wat gaan we doen?

Kom je voor de 1e keer in de praktijk? Dan starten we met een intake waarbij je wensen worden besproken en een huidanalyse wordt gemaakt. Vervolgens krijg je een op jouw huid en wensen afgestemde behandeling. Daarna raden we een maandelijkse Skin improvement behandeling aan. Je mag daarbij kiezen uit Skin improvement 1, 2 of 3.

BIJZONDERE FACIAL TUNE UP

Wanneer je werkt aan het bereiken van je huiddoelen, is consistentie de sleutel tot blijvende resultaten. We bieden Facial Tune Ups aan als manier om onze maandelijkse klanten te belonen voor hun toewijding. Een tune-up is een behandeling van 45 minuten die de resultaten van de gezichtsbehandeling verbetert en onderhoudt. De tune up-behandelingen zijn bedoeld om te worden gebruikt in aanvulling op je maandelijkse gezichtsbehandeling, niet om ze te vervangen. Als je de afgelopen 30 dagen geen volledige gezichtsbehandeling hebt ontvangen, kom je niet in aanmerking voor het boeken van een Tune Up gezichtsbehandeling.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eerste bezoek | 1 uur en 30 minuten | €105

Skin improvement 1| 1 uur en 15 minuten| €90

Skin improvement 2| 1 uur en 30 minuten| €105

Skin improvement 3| 1 uur en 45 minuten| €120

FACIAL Tune Up | 45 minuten| €60

Je begrijpt, dat huidverbetering alleen maar succesvol kan zijn wanneer we samenwerken. Dit betekent dat wanneer een intensieve behandeling in de praktijk heeft plaatsgevonden, je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Op die manier doorloop je de 4 fasen naar een huid in topconditie. Iedere keer wanneer je de praktijk bezoekt, zal opnieuw naar je huid worden gekeken en krijg je een passend advies.

Ook kun je bij Danielle terecht voor diverse facials, bindweefsel-, contourverstevigende- en lymfedrainagemassages voor het gezicht ondergaan, zie hiervoor de Facelift en Facials.

/