Openingstijden
& contact

Maandag 10:30 – 20:30

Dinsdag en woensdag gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00

Vrijdag 10:00 – 14:30

Zondag 9:30 – 12:00

Van der Takstraat 92, 3071 JZ Rotterdam

Follow Us
a
Organic Skin Health

Over

Ik ben Danielle, oprichtster en eigenaresse van Pure Saron. Graag help ik jou te ontspannen en tegelijk je huidconditie op duurzame wijze te verbeteren.

Mijn hart volgen

Natuurlijke schoonheid en gezondheid zijn altijd mijn passie geweest. In eerste instantie maakte ik hier niet mijn werk van. Na het behalen van mijn master Economie werkte ik in het bedrijfsleven. Pas na jaren durfde ik eindelijk het roer drastisch om te gooien en mijn hart te volgen. De carrière switch begon met een gedegen opleiding tot pedicure en schoonheidsspecialiste.

Twee jaar na mijn carrière switch verhuisde ik met mijn man en twee kinderen naar Oxford, Engeland. Hier maakte ik gretig gebruik van het aanbod aan hoog kwalitatief beautyonderwijs en volgde meerdere beautytrainingen.

Holistisch, natuurlijk en TCM

Tijdens mijn  zoektocht naar natuurlijke en eerlijke schoonheid en gezondheid ontwikkelde ik een holistiche benadering. Deze is tevens TCM (Traditional Chinese Medicine) geïnspireerd. Naast de zeer werkzame natuurlijke cosmeceuticals maken Anti-Aging en huid-/gezondheidsverbeterende massages deel uit van de Treatments.

ERKEND TOUCH THERAPEUTE:

Inmiddels ben ik erkend Touch therapeute en behaal ik prachtige resultaten met behulp van dit concept. Ik ben in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in spieren en bindweefsel bij je op te sporen. Tijdens een Touch treatment maak ik deze met dieptemassages en verschillende bindweefselbehandeltechnieken bij je los. Hierdoor ontspannen je spieren en bindweefsel zich en raken je weefsels sterk doorbloed.

Een huidbehandeling of massagebehandeling als onderdeel van een Touch treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

De Touch treatments koppelen relaxation en resultaat aan elkaar. Je hoeft niet langer te kiezen tussen ontspanning en verbetering van de huid of spierconditie.

Ik blijf mezelf ontwikkelen en ben up to date met de beautybranche.

ÉMINENCE ORGANIC SKINCARE

Om duurzame resultaten en oplossingen te bieden op het gebied van huidverbetering, gebruik ik de kracht van de natuur. Éminence organics is mijn partner in volledige biologische/ bio-dynamische cosmetica. Het eerste 100% organic en duurzame merk dat resultaten vergelijkbaar met merken met chemische productieprocessen en ingrediënten realiseert!

ALLEEN VOOR DAMES

Persoonlijke aandacht, professionaliteit, rust en privacy komen op de eerste plaats. Behandelingen gaan alleen op afspraak. Excuses heren, Pure Saron ontvangt uitsluitend vrouwelijke gasten.

Een warm welkom,

Danielle

Love your body, Love your skin

Organic Skin Improvement

Pure Saron Signature Treatments

SKIN IMPROVEMENT & WELL AGING

De huid ondergaat een transformatie. Terwijl massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en het bloed weer laten stromen, dringen de werkstoffen diep in de huid om hun werk te doen. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving van welzijn.

Expert

Bindweefselmassages

Een jongere huid. Vermindert direct de zichtbare tekenen van veroudering, rimpels, verslapping en littekens. Een pittige en doeltreffende sensatie waarvan de resultaten al eeuwenlang erkend worden.

Coming soon

Korean skincare

Binnenkort ook behandelingen met zeer innovatieve en doeltreffende Koreaanse producten.