Over

Jou en je huid laten stralen. Dat is mijn missie.

Schoonheid en gezondheid zijn altijd mijn passie geweest. In eerste instantie maakte ik hier niet mijn werk van maar werkte ik op kantoor in het bedrijfsleven.  Na jaren durfde ik eindelijk het roer drastisch om te gooien en mijn passie te volgen. De carrièreswitch begon met een gedegen opleiding tot pedicure en schoonheidsspecialiste. Het is mijn overtuiging dat de schoonheid van een vrouw niet alleen wordt bepaald door hoe ze eruit ziet maar ook door hoe ze zich voelt. Hieruit vloeit mijn missie: jou en je huid te laten stralen.

Twee jaar na mijn carrièreswitch verhuisde ik met mijn man en twee kinderen naar Oxford, Engeland. Hier maakte ik gretig gebruik van het aanbod aan hoog kwalitatief beautyonderwijs en volgde meerdere beautytrainingen. Ik specialiseerde me verder op het gebied van wimperlifting, wenkbrauwen, Anti-Aging en huidverbeterende massages.

In juli 2016 zijn we teruggekeerd naar Nederland en is mijn salon gevestigd op de Noordsingel te Rotterdam. Ook in Nederland blijf ik mezelf ontwikkelen en ben ik up to date met de beautybranche. Mijn aandacht gaat in het bijzonder uit naar het gebied van huid verbeterende en anti-aging gezichtsmassages. Ik beheers inmiddels innovatieve en effectieve massage technieken die de tand des tijds stilzetten en zelfs jaren terug. Daarnaast worden de massagages ingezet ter huidverbetering op het gebied van rosacea, acne en couperose. Pure Saron is tevens erkend Touch instituut. Opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education.

Persoonlijke aandacht, professionaliteit en privacy komen op de eerste plaats. Behandelingen gaan alleen op afspraak. Maandag van 12.00 – 14:15 uur en  ’s avonds vanaf 19.30 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag  van 9.30 – 14.15 uur en  ’s avonds vanaf 19.30 uur ontvang ik je graag in mijn salon op de Noordsingel. Afspraken zijn online te boeken of via de What’sApp  op nummer 06 40825412.

Danielle van Oldenrijk - personal beautyspecialist

Wat klanten vertellen

Erin W.:

Thanks to Google & Facebook, I was able to find "Pure Saron  when I moved to the Netherlands.

Danielle did the most incredible work on my lashes, advising me the best options for my eye shape to get the best result. She was so friendly and professional all in one go. She made a special point to go through the importance of lash extension aftercare which is so necessary.

I am absolutely thrilled with the result and look forward to my next appointment. I highly recommend Danielle.

Liane R. "

Sinds een kleine 2 weken nu 3 natural facelifting massages gehad en zie nu al resultaat, lijntjes worden minder en mijn huid ziet er gezonder uit. Daniëlle is erg professioneel en gaat voor resultaat. Je voelt dat dit haar passie is. Geen verkooppraatjes maar liefde voor het vak. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je het zelf bijhoudt. 1x per dag oefeningen "sculpting" wat je gewoon op de bank kan doen en kost je max. 20 minuten. Voor mij is deze behandeling bij Daniëlle een absolute aanrader''