a
working hours
& contact

Mon – Wed 10:00 – 21:00
Thur & Fri 12:00 – 20:00
Weekend 12:00 – 21:00

Follow Us
a
Organic Skin Health

Over

Missie

 

Mijn naam is Danielle van Oldenrijk. Het is mijn missie om jou en en je huid te laten stralen.

Saron

Saron verwijst naar een prachtige groene vlakte in het oude Israël. Ik  kreeg deze naam voor mijn praktijk toen ik na lang brainstormen aan God vroeg of Hij mij een naam wilde geven. Ik bad en opende mijn Bijbel. Deze opende bij Jesaja 65.10 waar God aan de gelovigen belooft dat hun schapen zullen grazen op de vlakte van Saron. Ten tijde van deze belofte was Saron echter nog een dorre woestijnvlakte. Later transformeerde deze woestijn in een prachtige, vruchtbare groene vlakte waar de handelsreizigers tussen Egypte en Syrië neerstreken om zich te ontspannen, verfrissen en nieuwe kracht op te doen om weer verder te trekken. Saron is tevens het gebied waar de eerste Christenen onder leiding van Petrus hun helende werk bij mensen begonnen. Ik voelde dat God tot mij gesproken had omdat dit namelijk precies is wat ik andere vrouwen wil geven: een moment van rust, kracht en gezondheid zodat ze stralen van binnen en buiten.

Mijn hart volgen

Natuurlijke schoonheid en gezondheid zijn altijd mijn passie geweest. In eerste instantie maakte ik hier niet mijn werk van. Na het behalen van mijn master Economie werkte ik in het bedrijfsleven. Pas na jaren durfde ik eindelijk het roer drastisch om te gooien en mijn hart te volgen. De carrièreswitch begon met een gedegen opleiding tot pedicure en schoonheidsspecialiste.

Twee jaar na mijn carrièreswitch verhuisde ik met mijn man en twee kinderen naar Oxford, Engeland. Hier maakte ik gretig gebruik van het aanbod aan hoog kwalitatief beautyonderwijs en volgde meerdere beautytrainingen. Ik specialiseerde me verder op het gebied van wimperlifting, wenkbrauwen, Anti-Aging en huidverbeterende massages.

Erkend Touch therapeute:

Inmiddels ben ik erkend Touch therapeute en behaal ik prachtige resultaten met behulp van dit concept. Ik ben in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in spieren en bindweefsel bij je op te sporen. Tijdens een Touch treatment maak ik deze met dieptemassages en verschillende bindweefselbehandeltechnieken bij je los. Hierdoor ontspannen je spieren en bindweefsel zich en raken je weefsels sterk doorbloed.

Een huidbehandeling of massagebehandeling als onderdeel van een Touch treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

De Touch treatments koppelen relaxation en resultaat aan elkaar. Je hoeft niet langer te kiezen tussen ontspanning en verbetering van de huid of spierconditie.

Ik blijf mezelf ontwikkelen en ben up to date met de beautybranche.

Éminence organic skincare

Om duurzame resultaten en oplossingen te bieden op het gebied van huidverbetering, gebruik ik de kracht van de natuur. Éminence organics is mijn partner in volledige biologische/ bio-dynamische cosmetica. Het eerste 100% organic en duurzame merk dat resultaten vergelijkbaar met merken met chemische productieprocessen en ingrediënten realiseert!

Alleen voor dames

Persoonlijke aandacht, professionaliteit, rust en privacy komen op de eerste plaats. Behandelingen gaan alleen op afspraak. Excuses heren, Pure Saron ontvangt uitsluitend vrouwelijke gasten.

Een warm welkom,

Danielle van Oldenrijk

Love your body, Love your skin

Organic Skin Health

Pure Saron Signature Treatments

SKIN IMPROVEMENT & WELL AGING

De huid ondergaat een transformatie. Terwijl massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en het bloed weer laten stromen, dringen de werkstoffen diep in de huid om hun werk te doen. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving van welzijn.

Body polish

Body Treatments

Specialistische bindweefsel- en deep tissue massages gecombineert met de krachtige producten van Éminence Organics zorgen voor hoogwaardige body treatments met resultaat.

prachtige oogopslag

Elleebana wimperlift

Met reeds 6 jaar ervaring en internationale opleidingen expert in wimperlift behandelingen.