Openingstijden
& contact

Maandag 10:30 – 20:30

Dinsdag en woensdag gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00

Vrijdag 10:00 – 14:30

Zondag 9:30 – 12:00

Van der Takstraat 92, 3071 JZ Rotterdam

Follow Us
Image Alt

Natuurlijke huidverbetering

Organic Touch Facial

Om de beste resultaten in huidverbetering te bereiken werken we volgens een uniek, bewezen en award winning concept: de Organic Touch Treatment.

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept OrganicTouch. Door de puurheid, maar ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de werkstoffen diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving van welzijn.

Huiverbetering anno nu!

Dit concept wordt succesvol toegepast bij het duurzaam verbeteren van de huidconditie, huidproblemen als rosacea, chronische roodheid/gevoeligheid, vroegtijdige veroudering, acne en hyperpigmentatie.

Specialismen

Tijdens de behandeling worden de volgende specialismen ingezet.

DEEP TISSUE TOUCH

Deze huidbehandeling met rustige en diepgaande weefselmassage van het gelaat en decolleté maakt de spieren los. Verhardingen en blokkades in het spierweefsel worden opgeheven waardoor het vloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan vervullen.

De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en daarmee samenhangende verbetering van de souplesse, huidstructuren en teint.

Deep tissueTouch wordt ingezet bij:
– zichtbare roodheden
– craquelé-achtige huidstructuur
– verouderingssymptomen
– gevoelig zijn van de huid
– trekkerig aanvoelen van de huid
– onzuiverheden

PEEL TOUCH

Tijdens de huidbehandeling PeelTouch wordt de huid van het gelaat en decolleté heel licht beschadigd met organische zuren (AHA’S, BHA’S en PHA’s), waardoor deze geactiveerd wordt zichzelf te herstellen in een gezondere conditie als voor de peeling.

De elasticiteit verbetert en de huid is beter in staat de vochtreserve vast te houden. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verfijning van de huidstructuur, vermindering van rimpels en egale kleur.

Om ervoor te zorgen dat de huid tijdens het herstel voldoende zuurstof en de noodzakelijke voedingsstoffen ter beschikking heeft wordt de peeling gecombineerd met diepe weefselmassage.

BINDWEEFSEL TOUCH

De BindweefselTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag van het gelaat en decolleté, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt.

Deze huidbehandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel. De manuele bindweefsel en -cuppingtechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor de huid aangezet wordt om de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van structuur en soeplesse van de huid.

Cupping is een vacuüm techniek om diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden aangebracht op strategische plaatsen en over het gelaat en decolleté bewogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief bij het voorkomen en verminderen van rimpels en littekens.

BindweefselTouch wordt ingezet bij:
– zichtbare tekenen van veroudering (rimpels en verslapping)
– ophopingen van vocht
– voor of na het ondergaan van een (cosmetische) operatie
– littekens

  • Uitgebreide kennis van de huid en Éminence organic skincare producten
  • Gezichtslymfedrainage
  • Natural Face Lifting
  • Wenkbrauwen shapen ( alleen als ad on)