Huidverjonging zonder operatie
[space shortcode_name=”” height=”space-sm” responsive=”{"desktop_display":{"selected":"yes"},"tablet_landscape_display":{"selected":"yes"},"tablet_display":{"selected":"yes"},"smartphone_display":{"selected":"yes"}}” _array_keys=”{"responsive":"responsive"}” _made_with_builder=”true”][/space]

Heb je het gevoel dat je aan huidverbetering toe bent, maar vind je huidverjonging middels een operatie te drastisch? Wil je er zonder ingreep toch nog wat jaartjes jonger uit zien dan je daadwerkelijk bent? Begrijpelijk! Wij van Pure Saron helpen je graag verder bij het krijgen van het perzikhuidje dat je altijd al graag wilde.

Hoe huidverjonging zonder operatie mogelijk is

Je zult je vast wel afvragen hoe huidverjonging zonder filler, spierontspanner of operatieve facelift nou eigenlijk mogelijk is. Heb je bijvoorbeeld een rimpel tussen je wenkbrauwen? En wil je graag dat je rimpels verdwijnen, én dat de contour terug komt in het gezicht? Dan ben je bij Pure Saron aan het juiste adres, want ik zorg er voor dat de spieren in je gezicht sterker worden, waardoor je gezicht minder hangt en veel jonger oogt dan voorheen. Je zult al snel voelen dat de doorbloeding tussen je wenkbrauwen veel beter is. Maar hoe zorg ik er eigenlijk voor dat deze rimpels verdwijnen? Tijdens de natural facelift massages maak ik gebruik van innovatieve manuele technieken. Deze manuele technieken zorgen er niet alleen voor dat het bindweefsel geactiveerd wordt, maar ook botweefsel en spierweefsel krijgen een enorme boost. Dit zorgt er voor dat je er jonger uit gaat zien, heerlijk toch? Door deze natural facelift massages zijn onnatuurlijke spierontspanners en fillers niet nodig!

Volg de kuur voor huidverjonging

Net zoals je met sporten geen resultaat bereikt door 1 keer in de week te sporten bereik je geen resultaat met eens in de zes weken een bezoekje aan de schoonheidssalon. Huidverjonging zonder operatie, dankzij De Natural Face Lifting (hierna NFL) massages, wordt daarom ook in kuurvorm aangeboden. Aanbevolen wordt 2 keer per week een NFL massage te ondergaan en na een kuur van minimaal 6 massages maandelijks de salon te bezoeken voor een NFL massage voor onderhoud.

Je zult na de eerste behandeling al verschil zien en voelen.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en natuurzuivere producten die je huid de oppepper geven die het zo hard nodig heeft.

Natural Facelifting massage op maat

Geen enkele Natural Facelift massage is het zelfde. Verschillende technieken zoals Tone Booster, gericht op spieren en contouren, en Collagen Booster, worden ingezet met het oog op het gewenste resultaat.

Natural facelift massages brengen voor huidverjonging een hoop voordelen met zich mee:

 • Vermindert poriën
 • Anti-aging
 • Hydrateert de huid
 • Verbetert de doorbloeding van de huid in het gezicht
 • Verbetert de huidstructuur
 • Vertraagt de tekenen van veroudering
 • De algehele conditie van de huid en de onderliggende weefsels verbeterd

’Ik wilde mijn droom najagen’

Ik ben Danielle en ik ben de eigenaresse van Pure Saron. Het is altijd al mijn grootste passie geweest om anderen te helpen om er zo mooi en jong mogelijk uit te zien en te voelen. Nadat ik jarenlang werkzaam was als consultant in het bedrijfsleven, vond ik het tijd voor wat anders. Het was tijd geworden voor het najagen van mijn droom. Ik begon met een opleiding tot pedicure en schoonheidsspecialiste, waar ik ook veel leerde over het belang van hygiëne in dit vak. Een jaar na de drastische carrière switch verhuisden ik, mijn man en mijn twee kindjes naar Oxford in Engeland, om mijn passie te volgen. Hier volgde ik talloze trainingen en specialiseerde ik me op het gebied van wimperextensions, wimperlifting en wenkbrauwen. Maar vooral in het geven van anti-aging facelift massages om huidverjonging zonder operatie mogelijk te maken.

In de zomer van 2016 zijn wij teruggekeerd naar Nederland en hebben we de salon gevestigd aan de Noordsingel in Rotterdam. In Nederland ontwikkelde ik me verder op het gebied van huidverbetering en anti-aging gezichtsmassages, waardoor ik kon groeien tot een echte expert op dit gebied. Ik ben inmiddels een gecertificeerd NOUS therapeut, waardoor je verzekerd bent van een goed resultaat.

Persoonlijke aandacht, professionaliteit en privacy komen bij Pure Saron altijd op de allereerste plaats.

Pure Saron biedt je naast huidverjonging zonder operatie de volgende heerlijke behandelingen
aan:

 • Wimperextensions
 • Wenkbrauwen
 • Elleebana wimperlift
 • Natural facelift massages

Kies voor huidverjonging van Pure Saron

Ben je benieuwd naar wat Danielle van Pure Saron op het gebied van huidverjonging zonder operatie kan betekenen voor jouw huid? Rimpels, een eventuele onderkin en andere tekenen van ouderdom zullen uit je gezicht verdwijnen. Je ziet er zonder operatie en kunstmatige ingrepen veel jonger uit en je zult je ook veel jonger voelen! Naast huidverjonging, vindt ook nog eens huidverbetering plaats. Wil je een behandeling bij me inplannen om te deze resultaten zelf te ervaren? Neem dan gauw contact op! Ik zie je graag in de salon!

[space shortcode_name=”” height=”space-sm” responsive=”{"desktop_display":{"selected":"yes"},"tablet_landscape_display":{"selected":"yes"},"tablet_display":{"selected":"yes"},"smartphone_display":{"selected":"yes"}}” _array_keys=”{"responsive":"responsive"}” _made_with_builder=”true”][/space] Boek nu online
[fw_gravityforms id=”1″ title=”true” description=”true” ajax=”false” tabindex=”” _made_with_builder=”true”][/fw_gravityforms]