Facials

Ben je op zoek naar de perfecte gezichtsbehandeling? Pure Saron biedt een reeks aan behandelingen die naadloos aansluiten op jouw huidtype en huidbehoefte. Elke Pure Saron behandeling is zorgvuldig ontworpen en voortdurend afgestemd om een ​​mooie huid te creëren. Jouw huid is uniek: zij weerspiegelt je emoties, je omgeving, je intimiteit. De unieke huidverbeterende massages hebben een synergie met de groene IK SKIN PERFECTION cosmeceuticals. Deze innovatieve cosmeceuticals werken in de huid en dringen diep door. Ze bevatten alleen 100% klinisch bewezen ingrediënten.  De producten bevatten 0% huidonvriendelijke stoffen en 100% actieve groene ingrediënten. Respect voor de natuur en de huid staan centraal. De producten/behandelingen zijn dan ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.

HYDRATE 60 minuten| €74 

Reiniging, dieptereiniging, gezichtsmassage gericht op hydratatie en celregeneratie,  hydraterend masker op het huidtype afgestemd, afsluitende verzorging. 

VITALIZING BOOSTING FACIAL 75 minuten| €89 

Reiniging, dieptereiniging, vitaliserende massage, vitaliserend masker, afsluitende verzorging. 

PRE HOLIDAY FACIAL 60 minuten| €74 

Heerlijke facial ter voorbereiding op de vakantie. De stress wordt uit de huid gemasseerd en de huid krijgt de juiste verzorging naar behoefte. 

Reiniging, dieptereiniging, gezichtsmassage gericht op ontstressen en voorbereiding op de vakantie, masker op de huidbehoefte afgestemd, afsluitende verzorging. 

WEDDING / EVENTS 60 minuten| €74 

Stralen op je bruiloft, blijf kalm en geniet van de gloed tijdens de drukke voorbereiding en voel je stralend op je speciale dag. 

Reiniging, dieptereiniging, gezichtsmassage gericht op ontstressen en creatie van een mooie glow,  masker op de huidbehoefte afgestemd, afsluitende verzorging. 

 DETOX 75 minuten| €89 

Detox voetenbad, reinigingdieptereiniging, detox masker en manuele lymfedrainage, afsluitende verzorging. 

SKIN REHAB | 75 minuten | €89 

Helpt bij het herstel van de huidbarrière en de verbetering van de cellulaire gezondheid! 

Deze verzorgende gezichtsbehandeling is ideaal voor alle reactieve huidaandoeningen zoals rosacea, dermatitis, eczeem, diffuse roodheid of elke vorm van gevoeligheid … 

Bevat een zachte exfoliation, aangepaste gemengde treatment boosters, masker en massage.  

 LYMFEDRAINAGE | 75 minuten | €89 

Het stimuleren van de lymfeklierknopen in je gezicht geeft het natuurlijke detox-proces van je lichaam een ​​boost, vermindert het opgeblazen gevoel en bevordert een gevoel van welzijn. 

Lymfeklierdrainage wordt ten zeerste aanbevolen voor acne, couperose en algemene congestie van het lymfesysteem (veelbetekenende verschijnselen kunnen zakken onder de ogen zijn en een scala aan huidirritaties). Bij regelmatige behandeling kunnen de symptomen van een overbelast lymfatisch systeem dramatisch worden verminderd, waardoor het uiterlijk van de huid wordt verbeterd. 

Bevat een dieptereiniging, massage met hyaluronzuur serum, masker. 

HALS + DECOLLETÉ | 60 minuten | €74 

Het hals en decolleté  gebied is een van de eerste gebieden die tekenen van veroudering vertonen door overmatige blootstelling aan zon en verwaarlozing … 

Deze behandeling omvat een zachte huidverjongende peeling, op de huidbehoefte afgestemde boosters, een anti-aging massage, een speciaal ontworpen hals decolleté masker op maat.  

 

/