Elleebana wimperlift

Je kunt gedag zeggen tegen je wimperkrultang en mascara dankzij deze professionele beauty behandeling die slechts 30 minuten duurt. Je krijgt dankzij de Elleebana wimperlift  prachtige volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven, zelfs na een douche of na het zwemmen!   Elleebana Lash Lift specialisten gebruiken een unieke techniek gecombineerd met unieke top kwaliteit producten.  Er wordt gebruik gemaakt van siliconen rods in plaats van de oude traditionele permanent rollers of klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Waarom Elleebana Lash Lift

Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller… Daarnaast is er nauwelijks aftercare nodig. Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen?
Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met maar 30 min behandeltijd geeft het de meest geweldige resultaten voor mogelijk tot 8 weken of zelfs 12 weken in combinatie met Aphro Celina wimperserum (in de salon te koop)! De formule zorgt óók voor voeding en dus gezonde wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingredienten maar daarnaast is het natuurlijk ook erg hygiënisch!

Opsomming van de pluspunten van Elleebana Lash lift

 • Werelds snelste applicatie techniek – 20 min treatment.
 • Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten.
 • Resultaat van mogelijk 8  tot wel 12 weken in combinatie met Aphro Celina wimperserum. In de salon te koop
 • Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling.
 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
 • Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen.
 • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers. nietmeernodig
 • Formaldehyde-vrij.
 • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
 • Geschikt voor lange en korte wimpers.
 • Hygiënisch en elke behandeling verse ingredienten!
 • GÉÉN permanent, GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes!
 • Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk!!

 

Uiteraard is het zeer goed te combineren met wimperverf!

Nazorg

Gebruik gedurende de eerst 48 uur geen sterke oogmake-up removers omdat ze de verf kunnen verwijderen.  De eerste 24 uur geen mascara aanbrengen. Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling stomende douches of sauna’s. Daarnaast adviseren we de eerste 24 uur het haar niet te wassen omdat gebruik van shampoo en conditioneer, make-ups, crèmes of oogserums op de wimpers de kleur kunnen verzwakken of de permanent ontspannen.

Prijs

Graag ontvangen wij u met grondig gereinigde ogen.

 

Het schoonmaken van de ogen zit niet in de prijzen inbegrepen. Voor de behandeling dienen de ogen  schoon te zijn en vrij van mascara. Dit is van essentieel belang voor de lash lift. Wij kunnen makkelijk een half uur bezig zijn met het grondig reinigen van de ogen. Daarom zijn wij genoodzaakt om u te vragen met schone ogen naar de salon te komen.

Lash Botox Super Booster

Een mooie aanvulling op de Elleebana Lash Lift is Lash Botox Super Booster. Dit is een intensieve wimper verzorgingsbehandeling. Kunnen jouw wimpers een boost gebruiken of heb je broze en/of beschadigde wimpers? Deze revolutionaire behandeling geeft  de wimpers zonder injectie en onnodige interventies een boost en werkt zowel op de wimpers als de follikels. De wimpers worden gestimuleerd om voller, langer en gezond te worden. Doordat de wimpers worden opgevuld met keratine en vitamines kunnen ze direct na de behandeling al tot 30% dikker zijn.  Voor een optimaal resultaat bevelen wij een kuur aan.

 

Prijs lash lift: €59 (incl. verven  onder- en bovenwimpers )

Prijs lash lift + Lash Botox Super Booster: €70 (incl. verven  onder- en bovenwimpers )