Wimperlifting opent je ogen

Wil je geen wimperextensions maar wil je toch graag een blik die meer open is? Dan is wimperlifting echt wat voor jou! Door deze revolutionaire methode die momenteel erg hot is in de wimperindustrie, kun je je ogen nog meer laten spreken dan ze nu al doen. Met ruim 3 jaar wimperlift ervaring en door de beste lashmasters internationaal getraind voorziet Pure Saron jouw wimpers van optisch volumineuzer en langere wimpers. Dit op een professionele, veilige, hygiënische en pijn vrije manier.

nietmeernodig

Hoe wimperlifting je blik kan veranderen

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. Hierdoor worden mascara en een wimperkrullen voor weken compleet overbodig! Makkelijk, toch? Wimperlifting is ook heel geschikt voor dames die geen wimperextensions kunnen verdragen of hun eigen wimpers niet meer willen beschadigen door het gebruik van een krultang. Wanneer je je wimpers laat liften door Pure Saron, zullen je wimpers weken lang optisch voller en langer zijn.

Je wimpers blijven na de Elleebana lash lift 8 tot zelfs 12 weken mooi gelift.

Heb je korte, lange, steile of rechte wimpers? Dat doet er niet toe, want wimperlifting is geschikt voor alle soorten wimpers. Ook wanneer je wimperharen een beetje warrig zijn, kan een Elleebana lash lift oplossing bieden! Dan blijven je wimpers perfect op hun plek.

Een Elleebana lash lift kent vele voordelen:

  • Zeer comfortabele behandeling
  • Laat de natuurlijke wimpers voller en langer lijken zonder extensions
  • Wimpers blijven 8-12 weken perfect gelift
  • Geschikt voor alle soorten wimpers
  • Behandeling is niet schadelijk voor de wimpers

 

 

Persoonlijke aandacht, professionaliteit & privacy

Mijn naam is Danielle en ik ben de trotse eigenaresse van Pure Saron aan de Noordsingel in Rotterdam. Ik ben niet altijd schoonheidsspecialiste geweest, ik beoefende tot een paar jaar geleden namelijk nog een heel ander beroep. In het verleden was ik werkzaam als consulente in het bedrijfsleven, maar het begon toch een beetje aan me te knagen. Het was namelijk altijd al mijn passie om anderen te helpen om er zo mooi en jong mogelijk uit te laten zien. Ik besloot een carrière switch te maken en me om te laten scholen tot pedicure en schoonheidsspecialiste.

Een jaar na deze drastische beslissing verhuisde ik samen met mijn gezin naar het Engelse Oxford, om nog meer te leren van dit prachtige vak waar mijn hart ligt. In Oxford volgde ik een hoop trainingen en specialiseerde ik me in het plaatsen van wimperextensions en het uitvoeren van wimperlifting. Daarnaast volgde ik daar ook een opleiding, waardoor ik nu mag zeggen dat ik expert ben op het gebied van anti-aging massages. Toen de trainingen en opleidingen tot een einde kwamen, verhuisden we terug naar Nederland. Maar ook in Nederland zat ik niet stil. In Nederland ontwikkelde ik me verder op het gebied van huidverbetering en anti-aging massages. Ik ben gecertificeerd als NOUS therapeut. Dit houdt kortweg in dat ik huidverbetering op een holistische wijze benader, waardoor mijn behandelingen bevorderend zijn voor je hele lichaam.

Pure Saron is anders dan alle andere schoonheidssalons, je ervaart een:

  • Persoonlijke behandeling
  • Mooie salon aan huis
  • Hoge mate van privacy - geen andere cliënten in de wachtkamer, geen 5 bedden in 1 salon
  • Hoge kwaliteit van producten
  • Combinatie van de nieuwste technieken en de beste producten

 

 

Tarieven van Wimperlifting

Elleebana Lash Lift incl. wimpers verven
Elleebana Lash Lift en Keratine Super Booster
€ 55
€ 70

Laat je wimpers liften door Pure Saron!

Ben je er klaar voor om gedag te zeggen tegen mascara en je wimperkrultang? Wil je genieten van optisch volumineuze en lange wimpers, waar je wekenlang geen omkijken naar hebt? Dan is wimperlifting door middel van een Elleebana lash lift echt wat voor jou! Neem gerust contact op voor het boeken van een behandeling.

 

Boek nu online

Wat klanten vertellen

Jasmyn O.:

"Altijd perfecte behandelingen. Ik reis elke keer uit Amstelveen om door Danielle behandeld te worden.
Goede service, hygiënisch, vriendelijk en professioneel."

Rinske S.

"Ik ben voor de lash lift gegaan en het resultaat was boven verwachting! Ik ben erg tevreden. Zowel over de ontvangst, behandeling als het resultaat. Aanrader!"

 

/