Openingstijden
& contact

Maandag 10:30 – 20:30

Dinsdag en woensdag gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00

Vrijdag 10:00 – 14:30

Zondag 9:30 – 12:00

Van der Takstraat 92, 3071 JZ Rotterdam

Follow Us

Reviews

Welkom bij Pure Saron

Happy clients

Pure Saron heeft mijn verwachtingen overtroffen. Danielle heeft, met een op mijn huid afgestemde combinatie van deep tissue gezichtsmassages en detox behandelingen in combinatie met natuurlijke en hoog geconcentreerde verzorgingsproducten, mijn rosacea totaal laten verdwijnen binnen 1 maand! Danielle weet haar behandelingen telkens weer op maat te maken voor het beste resultaat, ik kijk nu al weer uit naar de volgende afspraak.

Sjoukje
Welkom bij Pure Saron

Happy clients

Hele fijne ervaring. Ik heb eerder een lashlift laten doen bij een andere salon die niet goed gelukt was, en die mijn wimpers heeft beschadigd. Danielle heeft dit gelukkig kunnen herstellen. Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de behandeling, en het resultaat was prachtig.

Christie
Welkom bij Pure Saron

Happy clients

De behandeling die je bij Pure Saron krijgt is geen standaard behandeling. Danielle weet niet alleen goed wat ze doet, maar ze kijkt ook echt wat je huid nodig heeft. Daarbij gebruikt ze hele fijne producten en zag ik na de behandeling verschil met daarvoor. Mijn huid had veel minder rode plekken en zag er direct beter uit. Pure Saron is echt een aanrader.

Helen Kho
Welcome bij Pure Saron

Happy customers

Danielle creëert tijdens de behandeling echt een momentje voor jezelf. Heerlijk tot rust komen en een behandeling op die telkens anders is, Danielle kijkt elke behandeling wat je huid (en jijzelf) nodig heeft. Een echte aanrader!

Monique
Welkom bij Pure Saron

Using Best Brands

Éminence Organic Skincare is een veelvuldig bekroonde productlijn. De regelmatige bekroning met awards geldt als bewijs van geweldige producten en leiderschap in de huidverzorgingsindustrie. In 2019 voor het 11e jaar verkozen tot beste Organische Skincare lijn onder Beauty Professionals Beroemdheden over de hele wereld houden van Éminence Organic Skin Care, en velen hebben gezichtsbehandelingen ervaren en hoog gewaardeerd.