working hours
& contact

Mon – Wed 10:00 – 21:00
Thur & Fri 12:00 – 20:00
Weekend 12:00 – 21:00

Follow Us
Image Alt

Body Treatments

Organic Body Treatments

Zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in het spier,- en (huid)bindweefsel spoor ik bij je op. Tijdens de Treatments maak ik deze met verschillende dieptemassages bij je los. Hierdoor ontspannen je spieren en bindweefsel en raakt je weefsel sterk doorbloed. Een Pure Saron Treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele behandeling.

 Klassieke Touch massage

De Pure Saron Klassieke Touch is een krachtige massage die een diepe uitwerking heeft op het lichaam. Het lichaam wordt op een vriendelijke, maar doeltreffende manier behandeld. De massage richt zich niet alleen op de spieren, maar ook op het bindweefsel rondom je spieren. Tijdens de massage is de aandacht gericht op het losmaken van het bindweefsel, triggerpoints en de (dieper gelegen) spieren. Hierdoor wordt de bloedcirculatie geactiveerd waardoor bloedvaten verwijd worden en zowel de spieren als het zenuwstelsel geprikkeld worden. Afvalstoffen worden zo sneller afgevoerd, stofwisseling verbeterd en de hormoonhuishouding komt weer in balans. De behandeling draagt zowel lichamelijk als geestelijk bij aan het behoud van een goede gezondheid.

Stevigheidsgradatie: mild, medium of intensief

Ik adviseer je de Klassieke Touch voor het:
– voorkomen van spierklachten
– ontspannen van het lichaam
– creëren van een betere balans tussen alledaagse drukte en rust

Rug, schouder en nek Touch

Voorkom spierklachten en hervindt je balans tussen de alledaagse drukte en rust.
In deze massagebehandeling worden de rug, schouder-en nekspieren op een vriendelijke, maar doeltreffende manier behandeld.
De focus ligt op het verminderen van gevoelens van stress, het versoepelen van de spieren, pezen en gewrichten, het bevorderen van de bloedsomloop en stimuleren van de afvoer van afvalstoffen. Deze behandeling draagt zowel lichamelijk als geestelijk bij aan het behoud van een goede gezondheid.

Stevigheidsgradatie: mild, medium of intensief

Ik adviseer je de Rug, schouder en nek Touch voor het:
– voorkomen van spierklachten
– ontspannen van het lichaam
– creëren van een betere balans tussen alledaagse drukte en rust

Body Peel Touch

Weer lekker in je vel na het ondergaan van deze pittig en tegelijk prettige bindweefsel treatment.

De Body Peel Touch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich bevindt tussen de huid en de spieren. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel.

Het bindweefsel is de afvalberg van het lichaam

Een bodyscrub, diepe bindweefselmassage, cupping, warmte en koude technieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed, waardoor een sterke doorbloeding ontstaat en het lichaam aangezet wordt om vocht af te voeren en de aanmaak en kwaliteit van collageen en elastine te bevorderen.

Het resultaat en de voordelen

Dit resulteert in de verbetering van souplesse en versteviging van de huid en het bindweefsel, centimetervermindering en vermindering of verdwijnen van cellulite. De afvalstoffen (toxines) worden afgevoerd en het welzijn bevorderd, wat een gunstige preventieve werking heeft op de (huid)gezondheid.

Door de puurheid en werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. terwijl de massagetecnhieken de verhardingen en verklevingen opheffen en het bloed weer laten stromen, dringen de ingrediënten diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en het verwijderen van de dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn. Huidverbetering anno 2020.

Body Bindweefsel Touch

Glad & strak. De enorme dieptewerking is vooral effectief voor het bestrijden, verbeteren of voorkomen van littekens, sinaasappelhuid, verlies van de contouren en striae.

De Body Bindweefsel Touch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel.

De manuele bindweefsel en cupping technieken prikkelen en stimuleren de zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treed een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en aanmaak van collageen en elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van beweegelijkheid en souplesse van het (huid)bindweefsel.

Cupping is een vacuüm techniek om de diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden op strategische plaatsen over het verkleefde weefselgebied bewogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief voor het bestrijden, verbeteren of voorkomen van striae, littekens, verlies van de contouren en panniculose (sinaasappelhuid of cellulite).